tv en internet

Wat is het beste tv en internetabonnement voor studentenhuizen?

In een studentenhuis wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van internet. Het is dus een must om een goede internetverbinding te hebben via een provider die veel kwaliteit biedt voor een voordelige prijs. Iedereen heeft wel een smartphone of een laptop. Tevens maken veel studenten gebruik van de diensten van netflix en spotify. In een studentenhuis is er dus volop verbinding met het internet. Helaas is het nadeel hiervan dat de verbinding trager wordt omdat er door meerdere mensen tegelijk gestreamd wordt. Welk abonnement het beste aansluit in een studentenhuis lees je verder in dit artikel.

Provider voor een klein studentenhuis

Bij veelvuldig gebruik van internet is het raadzaam om te kiezen voor een maximale snelheid.
Woon je in een studentenhuis met ongeveer 5/6 personen dan is het raadzaam om te kiezen voor een snelheid van 100 Mbits/s. Met deze snelheid is iedereen verzekerd van een snelle en goede verbinding. Als student houd je rekening met je budget en kies je voor het goedkoopste abonnement met een maximale internetsnelheid.Bekijk hieronder het overzicht van internetabonnementen voor kleine studentenhuizen.

Internetprovider Internet en TV Maandabonnement

 Tele 2 100 Mbit/s (DSL) € 31,83
19 tv zenders

 Vodafone 100 Mbit/s (Glasvezel) € 56,63
60 tv zenders

 Ziggo 150 Mbit/s (kabel) € 55,16
70 tv zenders

 Online.nl 150 Mbit/s (DSL) € 39,25

Provider voor een groot studentenhuis

Als je in een studentenhuis woont met meer dan 6 personen is een snelheid van 100 Mbit/s niet voldoende om een goede verbinding te hebben. Voor dit studentenhuis is een snelheid van minimaal 200 Mbit/s aan te raden. Met deze snelheid ben je ervan verzekerd dat iedereen naar tevredenheid gebruik kan maken van internet in het studentenhuis.

Ik heb zelf ook altijd in een studentenhuis tv en internet vergeleken. Toen heb ik erg veel aan deze website gehad die mij eenvoudig tv en internet laat vergelijken.

Fiber biedt een goedkoop internetabonnement aan met de snelheid van 200 Mbit/s.
De kosten van dit abonnement zijn gemiddeld € 62,68 per maand. Interactieve televisie zit bij de prijs inbegrepen. Mocht je met 10 personen in een studentenhuis wonen, dan kost dit per persoon € 6,28 per maand.

Mocht er in het huis veel gedownload en gestreamd worden dan is het raadzaam om te kiezen voor een internetprovider met een hogere snelheid. Een hogere snelheid kan alleen via glasvezel bereikt worden. Kpn biedt een internetsnelheid aan van 500 Mbit/s voor € 61,88 per maand. Het is noodzakelijk dat het studentenhuis over een glasvezel aansluiting beschikt.

Bekijk hieronder het overzicht van internetabonnementen voor grote studentenhuizen.

Internetprovider Internet en TV Maandabonnement

Kpn 500 Mbit/s (Glasvezel) € 61,88
19 TV zenders

Vodafone 500 Mbit/s (Glasvezel) € 66,63
60 TV zenders

Ziggo 300 Mbit/s (Kabel) € 68,66
115 TV zenders

Fiber 200 Mbit/s (Glasvezel) € 62,86
35 TV zenders

Er zijn veel verschillende soorten en maten van internetaansluitingen te verkrijgen. Dit kan lastig zijn om het perfecte pakket voor je studentenhuis uit te kiezen. Dit artikel geeft je een overzicht van de diensten van de internetproviders gericht op studenten.

TIP: maak een lijstje van het internetgebruik onder de studenten. Al je veel muziek en films download heeft dat invloed op de internetsnelheid. Stem goed af met de studenten onderling en ga voor een maximale snelheid voor een voordelige prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *